Advanteges kami

Tentang Kami

Didirikeun taun 2009, Hangzhou LIAO Technology Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu propésional sareng ngarah khusus dina LiFePO4aki-aki. Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya.

Palanggan Kami

partner
partner
partner
partner
partner
partner